wtbn Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 (edytowane) cześć. zmieniałem ostatnio wyświetlacz w redmi 3s, bo się potłukł - telefon elegancko rozebrałem, wszystko przepiąłem. Odpaliłem, działał. Osoba która używa telefon skarżyła mi się jednak i sam to też potwierdziłem, że dotyk po jakimś czasie przestaje reagować - trzeba wtedy zresetować telefon trzymając długo power i znów działa. Sądziłem że wypina się taśma, ale obie (dotyk i wyświetlacz) są wpięte bardzo dobrze - jedna się zatrzaskuje w gnieździe, druga jest przyciskana taką "wajhą", więc raczej nie ma bata że coś tam źle styka. Jakieś pomysły co może być nie tak? Edytowane 6 Czerwca 2017 przez wtbn
Lamcza Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 i po restarcie dziala od kopa hmm moze to cos z softem zrob mi flash i potestuj Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
wtbn Opublikowano 6 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2017 Ale soft by sie skopal od upadku? niezbyt to prawdopodobne wg mnie. Wczesniej smigalo wszystko dobrze. Sprobuje to zrobic, ale dopiero na weekendzie bo bede mial wtedy ten tel w rece. Sadze jednak ze to nie pomoze.
Lamcza Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 albo to albo kupiles jakis bubel no chyba, ze plyta uszkodzona. Na twoim.miejscu bym sie na razie trzymal mysli ze to sprawa systemu xDWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 6 Czerwca 2017 Opublikowano 6 Czerwca 2017 Mi zalega caly redmi 3s jako lcd + touch oryginal to jest i na pewno jest w porzadku. https://www.olx.pl/oferta/oryginalny-lcd-touch-black-xiaomi-redmi-3s-CID99-IDlrrqm.html Jesli nadal bedzie cos nie halo to moze to byc cos z pl glowna
Rekomendowane odpowiedzi