jordan87 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Zauważyłem że od jakiegoś czasu nie wyskakują mi na telefonie powiadomienia z gmaila o nowej wiadomości. Mam ustawiona synchronizację gmaila dla konta google. Transmisja danych dla gmaila tez odblokowana. Ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną? Gdy wchodzę ręcznie w aplikacje mam wgląd do nowych wiadomości. Dzięki
0 jordan87 Opublikowano 5 Czerwca 2014 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2014 Chyba rozwiązałem problem. Spróbowałem najpierw odinstalować gmaila i wyczyścić po nim dane. Bez efektu Trafiłem na stronę https://support.google.com/mail/answer/3038600?hl=pl gdzie znalazłem informację aby wejść w ustawienia powiadomień wewnątrz aplikacji gmaila i tam włączyć. Włączone już miałem ale pomogło odznaczenie i ponowne zaznaczenie tych opcji. Tak więc coś się naprawiło.
0 kleryk88 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 kurcze wiesz co ostatnio zrobiłem wipa i też mam teraz z tym problem pamiętam ze kiedyś w jakimś wątku doszliśmy co było problemem trza było zaznaczyć jakaś funkcje ale teraz juz nie pamiętam jaki to był wątek i co trza było włączyć
0 ZduneX25 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 Przecież gmail nie jest w romie (nie jest systemowy), więc trzeba się udać do ustawień belki i zezwolić mu na pokazywanie powiadomień.
0 jordan87 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Nie w tym problem. Miałem włączone powiadomienia ale bez statusbara, dodałem go również ale nadal brak powiadomienia.
0 ZduneX25 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 I autostart, bo inaczej nie utrzyma się w tle.
0 ZduneX25 Opublikowano 31 Maja 2014 Opublikowano 31 Maja 2014 A inne apki Google, hangouts ma powiadomienia?
0 jordan87 Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 (edytowane) Hangouts nie mam bo nie korzystam. Tak się zastanawiam na jakiej aplikacji google mógł bym sprawdzić. Może dodam do kalendarza google wydarzenie i na tym sprawdzę. edit Z kalendarza google dostaje powiadomienie Edytowane 31 Maja 2014 przez jordan87
Pytanie
jordan87
Zauważyłem że od jakiegoś czasu nie wyskakują mi na telefonie powiadomienia z gmaila o nowej wiadomości.
Mam ustawiona synchronizację gmaila dla konta google.
Transmisja danych dla gmaila tez odblokowana.
Ktoś ma jakiś pomysł co może być przyczyną?
Gdy wchodzę ręcznie w aplikacje mam wgląd do nowych wiadomości.
Dzięki
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi