Jump to content

Dwie sprawy

ialath

Recommended Posts

Hejka. Kilku z nas stało się "szczęśliwymi" posiadaczami RNPro. I wszystko było by fajnie gdyby...

1. Macie może problem z netem? tzn czy ładują się wam całe strony? (WLAN)

2. Jak odznaczyć tryb "powiększania ekranu" bo gdy dwa-trzy razy tapnę to mi się to coś włącza i denerwuje mnie:/

Wiecie co? chyba się za bardzo napaliłem na ten telefon. Może coś po następnym update'cie coś się zmieni bo jak na tazie to straszna zamułka z tego telefonu:/ Mam S3 i o wiele razy szybciej chodzi niż te 8 rdzeni na RN:/ 

Edited by ialath

Co do problemów z netem to nie zauważyłem żeby jakieś były wszystko się ładuje zarówno na wi-fi jak i necie z karty.

Co do 2 to nie wiem za bardzo o co chodzi? Te powiększenie masz w przeglądarce? Jakiej?

Wysłane z mojego HM NOTE 1W

Przyzwyczajenie z Szajsunga ;P rzeby coś powiększyć "łapies i rozszuwasz" kawałek ekranu do powiekszenia.

Co do Internetu nie mam żadnych problemów. A do mulenia to poszukaj wvustawieniach opjci typu "zmniejsz wydajnosc procesora żeby zaoszczedzic baterie" i odznacz to. Chociaz nawet przed odznaczeniem nie mialem problemów ;)

PS. Właśnie spróbowałem podwójne kliknięcie i też mi działa. Upewnij sie ze masz oryginał.

Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka

Redmi Note jest na platformie MTK. Może mieć podzespoły z kosmosu, ale i tak będzie trochę lagować. Tak w ogóle to ciekawi mnie czy cokolwiek wykorzystuje te 8 rdzeni...

Co do neta to rzeczywiście może być problem z prockami od MTK. Opcje deweloperskie zaraz sobie włączyłem i odznaczylem oszczędzanie energii na prockach.
Odnośnie powiekszania:
unenu2ep.jpg
Da rade to wyłączyć?

Tak wygląda mój ekran jak klikam 2-3 razy szybko. Niebieska obwódka dookoła ekranu. Jest to wkurzające bo mi klawiatura wariuje jak pisze:/

Edited by ialath

Hehe sam to sobie włączyłeś bo ta opcja jest domyślnie wyłączona.

Ustawienia > Ułatwienia dostępu > Gesty powiększania.

Dzięki wielkie :D Miałem to od początku bo do ustawień dostępu nie właziłem:/

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...