mtmwielgosz Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 (edytowane) Witam Odważę się zacząć pierwszy temat na nowym podforum. Z tego co słyszałem już do niektórych z nas dotarł nowy phablecik Xiaomi i na pewno nikt nie omieszkał się nim pobawić. Postanowiłem wypisać kilka problemów jakie zauważyłem, może komuś z Was udało się z tym uporać? Zachęcam też do pisania swoich spostrzeżeń co do foniku. Postaram się dopisywać je do listy. 1. Google Play nie może się włączyć.Rozwiązanie: Przeinstalowanie samego Google Play (mi pykło dopiero za 3cim razem). 2. Niektóre aplikacje z Google Play wyłączają się po kilkunastu sekundach od włączenia (Facebook, Firefox...)Nie rozwiązane. 3. Nie można wyłączyć ustawienia domyślnej przeglądarki na "Browser" (co skutkuje domyślnym otwieraniem się linków z zewnętrznych stron przez chińską przeglądarkę).Nie rozwiązane. Edytowane 31 Maja 2014 przez mtmwielgosz
Acid Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Nie widzę sensu tego tematu na chwilę obecną. Problem Google play sam się rozwiąże na polskim romie. A w Browser na pewno da się przestawić na google. Na razie zostaw te problemy.
lucas7911 Opublikowano 30 Maja 2014 Opublikowano 30 Maja 2014 Czy w opcjach zaawansowanych przeglądarki ustawiałeś wyszukiwarkę google
mtmwielgosz Opublikowano 31 Maja 2014 Autor Opublikowano 31 Maja 2014 Fakt. Nie wiem jak to pominąłem. Dalej nie zapisuje sie ustawienie, żeby nie była domyslna. Wysłane z mojego HM NOTE 1W przy użyciu Tapatalka
Numb Opublikowano 19 Lipca 2014 Opublikowano 19 Lipca 2014 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi