llenaly11 Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 (edytowane) Cześć, czy u Was też przedni aparat was zoomuje? Żeby zrobić sobie zdjęcie muszę dużo dalej wyciągnąć rękę niż to było w innych telefonach, przez co dość mocno traci się jakość. Czy to wada? Czy tak już ten telefon ma? No i też klawiatura trochę nie nadąża za pisaniem, reaguje z lekkim opóźnieniem czy to również wada, czy może jakieś ustawienia systemowe? Poza klawiaturą nie zauważyłam jakichś opóźnień w dotyku.. Dajcie znać proszę, bo zmieniłam go z mi4 i trochę się zmartwiłam czy to był dobry wybór Edytowane 30 Maja 2017 przez llenaly11
GoldSnickers Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Jaka klawiatura, googla czy swiftkey, czy jeszcze jakaś inna ? U mnie klawiatura google działa bez opóźnień. Może musisz wyłaczyć powiększanie klawiszy itp. Chociaż nie wiem czy to coś zmienia (ja u siebie mam wyłączone). Zależy jeszcze co rozumiesz przez lekkie opóźnienie. Co do aparatu może mniejszy kąt kamery jest i się wydaje dlatego, że jest przybliżony obraz. Mi się wydaje, że jest normalnie. Przynajmniej jak porównuję z SGS4, ale ja też nie używam tej kamery "profesionalnie" to może się po prostu nie znam.
Nezumi Opublikowano 30 Maja 2017 Opublikowano 30 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi