Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, czy u Was też przedni aparat was zoomuje? Żeby zrobić sobie zdjęcie muszę dużo dalej wyciągnąć rękę niż to było w innych telefonach, przez co dość mocno traci się jakość. Czy to wada? Czy tak już ten telefon ma? No i też klawiatura trochę nie nadąża za pisaniem, reaguje z lekkim opóźnieniem czy to również wada, czy może jakieś ustawienia systemowe? Poza klawiaturą nie zauważyłam jakichś opóźnień w dotyku.. 

Dajcie znać proszę, bo zmieniłam go z mi4 i trochę się zmartwiłam czy to był dobry wybór :(

Edytowane przez llenaly11
Opublikowano

Jaka klawiatura, googla czy swiftkey, czy jeszcze jakaś inna ? U mnie klawiatura google działa bez opóźnień. Może musisz wyłaczyć powiększanie klawiszy itp. Chociaż nie wiem czy to coś zmienia (ja u siebie mam wyłączone). Zależy jeszcze co rozumiesz przez lekkie opóźnienie.

Co do aparatu może mniejszy kąt kamery jest i się wydaje dlatego, że jest przybliżony obraz. Mi się wydaje, że jest normalnie. Przynajmniej jak porównuję z SGS4, ale ja też nie używam tej kamery "profesionalnie" to może się po prostu nie znam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...