Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z gubiącym zasięgiem GPS, dzieje się tak w aplikacjach które wymagają działania GPS, mam tu na myśli Nawigacja, Sports Tracker, Endomondo wygląda to tak że aplikacje naliczają przejechany dystans a po chwili stają w miejscu, gdy odblokuję telefon to nagle pokazuje odpowiedni przejechany dystans ale na mapie pokazuje linia prosta od ostatniego punktu złapania GPS, po prostu nie śledzi na bieżąco pozycji, znowu w nawigacjach gdy prowadzę samochód gdzieś co 10 minut Gubin sygnał a po około 2 minutach znowu go łapie. W załączniku screen jak to wygląda na mapie. 

Czy ktoś z was miał takie problemy? Jak temu zaradzić? 

Soft  Global 8.2.2.0

Z góry dziękuję za pomoc. 

• mrosi odblokował(a) ten temat
Opublikowano

Na początek ustaw kłódkę na aplikację, jak to nie da rady to zmień opcję zasilania dla tej aplikacji(z tego co pamiętam to w panelu sterowania) 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Trochę dawno pisaliście ten temat ale może sprawdziłeś czy działa? Kłódka jest w menu ostatnich aplikacji. Tam przesuń aplikacje w dół i naciśnij kłódkę. To zablokuje jej wyłączanie w tle.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam podobny problem. Na moim miui.eu nie mogę dla Endomondo, Navime ustawić lokalizacji w tle. Nie ma takiej opcji. Na Redmi 4 Note jest. Zamieszczam screeny dla porównania. Czy ktoś coś wie na ten temat i pomoże?

Pozdrowienia

screen_1.jpg

• Nezumi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...