Okiro1 Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Witam jestem od jakiegoś czasu posiadaczem tego modelu i zarazem biegaczem niestety mam problemy z działaniem aplikacji do rejestrowania aktywności . Zainstalowałem aplikację run-log i wszystko działa niby normalnie -uruchamiam aplikację łapię sygnały satelit start i biegnę .Jest tylko mały problem z naliczaniem odległości przebytej , czas biegnie normalnie ale po wygaszeniu ekranu odległości nie nalicza . Na forum aplikacji run-log poradzono mi aby zainstalować inną aplikację tak też zrobiłem i zainstalowałem Runkeeper i problem taki sam po wygaszeniu ekranu przestaje naliczać odległość, czas liczy normalnie. Po uruchomieniu ekranu znów liczy odległość ale po wyłączeniu zatrzymuje .Sprawdzałem w ustawieniach mają uprawnienia do działania w tle.Może ktoś poradzić w czym problem ,w ustawieniach czy szukać innej aplikacji (choć podejrzewam że będzie to samo). Pozdrawiam Przepraszam i prosze o przeniesienie do właściwego działu. Edytowane 22 Maja 2017 przez Okiro1 Zły temat
mariusz.ur Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 @Okiro1 panel sterowania/bateria/aplikacja oszczędzania baterii/run-log i ustaw zachowanie aplikacji w tle bez ograniczeń i lokalizacja w tle zezwól
Rekomendowane odpowiedzi