preston2009 Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Witam Do wczoraj byłem zadowolonym użytkownikiem MIUI 8.2.1.0 global stable. Z ciekawości zachciało mi się aktualizacji do 8.2.9.0 przez OTA. Niestety ku mojemu zdziwieniu okazało się, że teraz mam bezużyteczny telefon gdyby nie GearS2 z którego jedynie mogę czytać smsy i wybierać numery. MIUI teraz nie przyjmuje odcisków palca jak i hasła które było do niego wymagane. Problem znany z xiaomi.eu. Nie wiedziałem, że i tu występuje. Czy istnieje jakiś sposób na odblokowanie bez utraty danych? Wiem, że wystarczyłoby usunięcie kilku plików przez TWRP, ale go nie posiadam. Wcześniej tylko w opcjach programistycznych zaznaczałem opcje do odblokowania bootloadera. Zgodę mam jeszcze z poprzedniego telefonu. Nie ma nawet ROMu Global do MiFlash aby zrobić flash all. Jakiś pomysł lub skuteczne rozwiązanie?
mrosi Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Skoro wiesz, że istnieje taki problem, to dlaczego nie dopiszesz pytania do istniejącego wątku w dziale Twojego telefonu? Kosz.
mrosi Opublikowano 19 Maja 2017 Opublikowano 19 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi