Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam,

Mam takie problemy.

Telefon kupiony 28 stycznia 17. Wtedy aktualizowany do 7.5.8.0. Teraz do 8.2.5.0

1. Przykład, dzwoniłem do kogoś, po rozmowie, na ekranie zostawiłem listę połączeń i zablokowałem. Następnie, ktoś do mnie dzwoni, wibracja, dzwonek jest, ale na wyświetlaczu widzę spoją tapetę, a nie kto dzwoni. Muszę odblokować telefon palcem, na wyświetlaczu pojawia się lista połączeń (telefon nadal dzwoni) nacisnąć "wróć", lista połączeń się zamyka i pojawia się połączenie przychodzące. Nigdy nie zdarzyło się to, gdy zablokowałem telefon na ekranie głównym. Tylko jak zablokuję z listą połączeń. Połączenia również nie widzę gdy rozwinę pasek szybkiego uruchamiania. Czasami się zdarza, że nie mogę nawet dać "cofnij", tak jakby zawiesza się na liście połączeń. Muszę poczekać na koniec połączenia, i wtedy oddzwonić.

2. Na pasku szybkiego, cały czas mam 3 kropki. Otworzę pasek i zamknę znikają, ale po chwili znowu są. Co to może być?

3. System Win7 nie widzi telefonu po podpięciu. Musze każdorazowo odinstalować sterownik. 

Jakieś porady?

Screenshot_2017-05-15-15-33-04-170_com.android.settings.png

Edytowane przez grathon
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...