Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,dnia 1.04.17 zakupilem Mi5 z IBG,restartowal sie wiec wyslalem do MiCenter i IBG przyslalo mi drugi telefon dnia ok 20.04.17. Dwa dni dobrze chodzil wiec wyslalem do MiCenter zeby wgrali mi MIUI Polska. Dnia 10.05.17 otrzymalem telefon z nowym softem.Wczoraj mi sie raz zrestartowal podczas odblokowywania ekranu i dzisiaj to samo. Co musze zrobic aby otrzymac zwrot pieniedzy za telefon?Bo nie zamierzam czekac na trzeci telefon ktory MOZE bedzie dobry. Jestem ponad miesiac bez telefonu i mam dosyc x . x   Prosze o odp. Pozdrawiam

Opublikowano

Niestety nie potrafie sam tego zrobic

A jak przywrócę ustawienia fabryczne to wroci mi do tego co mialem przy zakupie czy nadal bedzie Xiaomi.eu?Wczesniej mialem globala 8.1.2.0(MAAMIDI).

Opublikowano

@damianos1990

1. Pobierz na telefonie

Spoiler

https://www.androidfilehost.com/?fid=817550096634768694

xiaomi.eu_multi_MI5_7.5.11_v8-7.0.zip

2. Wyłącz telefon.

3. Na wyłączonym telefonie naciśnij klawisz głośności (+) i naciśnij włącznik (power) puść oba klawisze kiedy pojawi się logo MI na czarnym tle > gdy włączy się TWRP > Install > znajdź pobrany xiaomi.eu_multi_MI5_7.5.11_v8-7.0.zip i kliknij w niego raz > przejdź palcem w prawo na pasku Swipe to confirm Flash > Po jakimś czasie wyświetli się przycisk Reboot System i kliknij w niego > na telefonie wyświetli się logo MI na czarnym tle a po jakimś czasie napis Android a nad nim migają trzy kropki, po kilku minutach włączy się system MIUI.

Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.

Z takim brakiem wiedzy jestem w szoku, że w ogóle posiadasz Xiaomi... Dlaczego nie kupiłeś w Polsce? Po to jest oficjalna dystrybucja w Polsce, aby osoby z taką... wiedzą... jak Twoja, miały w razie czego rękojmie lub 14dniowy zwrot... Chcesz zwrotu, baw się z IBG.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...