kamil385_ Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Witam mam wielki problem z który próbuję rozwiązać od kilku dni ... Mianowicie podczas klikania (resetuj telefon) prosi mnie o wzór do odblokowania telefonu, kiedy podam prawidłowy wzór prosi mnie o haslo do konta Xioami... no właśnie konta które zakładałem aby używać opaski Mi band 1s. Teraz prosi o hasło którego za nic nie mogę sobie przypomnieć, zrobiłem listę wszystkich haseł i możliwych kombinacji jakie używałem i próbowałem jakoś się tam dostać ale nic.. Da się to jakoś ominąć ? Próbowałem też resetowania hasła na ich stronie ale tam trzeba podać zbyt wiele informacji takie jak dowód zdjęcie dowodu itp Jeśli jest tu ktoś kto zna się na rzeczy prosił bym o poradę co zrobić . Z góry dzięki wszystkim za przeczytanie postu jak i odpowiedzi !
kamillm Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 4 minuty temu, kamil385_ napisał: Próbowałem też resetowania hasła na ich stronie ale tam trzeba podać zbyt wiele informacji takie jak dowód zdjęcie dowodu itp Ze do zresetowania hasla do konta xioami trzeba zdjecie dowodu?
kamil385_ Opublikowano 6 Maja 2017 Autor Opublikowano 6 Maja 2017 Wypełniłem 3 kroki takie jak Imei itp wcześniej w ostatnim kroku (PERSONAL INFO) prosiło właśnie o dowód i resztę informacji osobistych ...
mrosi Opublikowano 6 Maja 2017 Opublikowano 6 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi