Skocz do zawartości
  • 0

Wprowadzanie glosowe Google nie działa

Pytanie

Opublikowano

Mam zainstalowane Google Now Launcher jak pisaliście na tym forum a mimo tego wprowadzanie głosem nie działa.
Problem występuje u mnie od zawsze. Nie wiem co zle zrobiłem.
Proszę o pomoc.

10 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
Kolega ustawi uprawnienia dla aplikacji ręcznie i będzie dobrze

Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka

Chyba masz na myśli jakieś inne uprawnienia niż te które znalazłem?80ac8e32ed9297cff990ebf54dfce636.jpg
  • 0
Opublikowano
Dodajesz uprawnienia do "Aplikacja Google"2d41fa31eba6c7bcadf2c2af0e64c6f5.jpg

Dziękuję bardzo. Szukałem tutaj ale szukałem Google Now pozwolę sobie jeszcze spytać w tym wątku żeby nie śmiecic tematami, dlaczego języka Polskiego nie mogę pobrać do obsługi offline?82ee260ffc41ad32592861aea2fb86e8.jpg
  • 0
Opublikowano
Bo go oficjalnie nie ma. Jest zainstalowany tts polski. To wystarczy. Czekamy na wsparcie cebuluandi

Jak zwykle nas ignorują. Choć często słyszę od głosy mówiące że żaden producent smartfonów nie wspiera asystenta głosowego w języku polskim, miałem 2 lata temu Lumia 930 która miała wbudowaną obsługę rozpoznawania mowy w języku polskim która pozwalała na wykonywanie wielu podstawowych czynności takich jak uruchamianie aplikacji wybieranie numerów i tym podobne.

• 0
Opublikowano

Jak zwykle nas ignorują. Choć często słyszę od głosy mówiące że żaden producent smartfonów nie wspiera asystenta głosowego w języku polskim, miałem 2 lata temu Lumia 930 która miała wbudowaną obsługę rozpoznawania mowy w języku polskim która pozwalała na wykonywanie wielu podstawowych czynności takich jak uruchamianie aplikacji wybieranie numerów i tym podobne.

To działa, uruchamianie aplikacji, wybieranie do kogoś numeru z książki telefonicznej działa. Google musi się nas nasłuchać bo to działa on-line

• 0
Opublikowano

To działa, uruchamianie aplikacji, wybieranie do kogoś numeru z książki telefonicznej działa. Google musi się nas nasłuchać bo to działa on-line

To nie duży problem ale liczę na to że to się zmieni :)
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...