blackcats Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) Witajcie Ostatnio bardzo ostrożnymi krokami zbliżam sie do kupna nowego smartphona.Byłem pewny kupna Xiaomi mi note na dhgate za 267$ Niestety okazało się, że jest to taka niska cena ponieważ jest to refubished.Także nie wiem jaka cena mnie wyniesie najtaniej na mi note. Ale zobaczyłem,że za 210$ można kupić już Xiaomi redmi note 3 z 32gb rom / 3gb ram Jak myślicie który telefon jest godniejszy uwagi ? Mam swoje teorie na ten temat ale nie wiem czy są one prawidłowe. Xiaomi mi note -Lepsza jakosc dźwięku - Lepsze wykonanie (Bardzo cieniutki i te szkło <3 ) Snapdragon 801 - Wyświetlacz robiony na zamówienie od sharpa podobno świetnej jakości. Xiaomi redmi note 3 Większa pamieć niższą ceną - Czytnik lini papilarnych - Martwi mnie grubość urzadzenia na video wydawał się mega grubaskiem - Martwi mnie również mediatek.Miałem wcześniej snapdragona 801 i działał on niesamowicie płynnie, o aktualizacje również się nie martwiłem.Czy w przypadku xiaomi ten argument sie nie zalicza ponieważ xiaomi i tak nie zależy na najnowszej bazie androida. oraz martwi mnie jakość wyświetlacza w porównaniu z Note 3 czy mi note. Co jest bardziej warte uwagi a jeżeli mi note to czy warto dopłacać tyle pieniedzy ? Czy może coś od meizu ? Pozdrawiam mehr lesen: giá xenew outlander 2017, xe tai 2 tan, giá xe fortuner 2017 Edited May 11, 2017 by blackcats Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 Weź Ty chłopie sklep zmień. Za 230$ to już mi5 kupiszWysłano z Redmi Note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts