Aki Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 Który z wymienionych będzie wystarczający? Chciałbym by w miarę długo działał na baterii (mój obecny telefon przy moim użytkowaniu wytrzymuje 2-3 dni) - oczekuję, że następca będzie dawał radę przynajmniej tyle samo: poczta, internet (głównie strony internetowe), jakieś smsy, czasem jakaś prosta gierka by zabić parę minut w kolejce. Fajnie by było jakby robił przy okazji dobre zdjęcia. Nie musi być demonem wydajności ale nie chcę też czekać na otwarcie się byle strony czy aplikacji 2-3 minut. No i potrzebuję czegoś co wytrzyma 2-3 lata. krótkie zestawienie (ostatni telefon mam obecnie): http://www.mgsm.pl/pl/porownanie/13368/13807/14263/11826/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
tpawel Posted May 3, 2017 Share Posted May 3, 2017 3s jest stary, 4a trochę okrojony. Jeśli budżet pozwala bierz 4xWysłano z Redmi Note 4x Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aki Posted May 5, 2017 Author Share Posted May 5, 2017 Dzieki za podpowiedz. Rozumiem, ze stary model (3S) moge sobie podarowac i odpuscic (inna sprawa, ze za niewiele wiecej jest wlasnie 4X). Ale czy te okrojenia w 4A sa az tak znaczace? Znaczy sie widze, ze mniej ramu, mniejsza bateria i slabszy/gorszy procek (bo mniej rdzeni)/ale niewiele mi to prawde mowiac mowi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MasaMasen Posted May 5, 2017 Share Posted May 5, 2017 (edited) Byłem niedawno w sieciówce gdzie mieli redmi 4a i 4x. Osobiście 4a jakoś w moim odczuciu szybciej działał pomimo słabszego proca i miejszej ilości ramu. 4x z kolei znacznie fajniej zrobiony, czarny na żywo wygląda super. Edited May 5, 2017 by MasaMasen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts