Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam pewien problem, od jakiegoś czasu dioda powiadomień nie działa mi przy dostarczonych smsach, albo o nieodebranych połączeniach. Działa przy ładowaniu, lecz tylko przy tym. kombinowałem w ustawieniach i Messengera i różnych aplikacjach, ale nie pomogło. Ktoś w ostatnim czasie borykał się z podobnym problemem? Przeglądałem podobne tematy, komuś pomogło reinstalacja systemu, mi niestety nie. Jeśli ktoś ma jakieś jeszcze pomysły to prosiłbym o pomoc, niby pierdoła, ale bardzo mnie drażni.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Witam. Posiadam już pół roku telefon marki Xiaomi, model Redmi 3s. Dwa dni temu byłem zmuszony stawiać go na nowo, wgrałem nowy rom. Wszystko działa dobrze, niestety od początku nie działa dioda powiadomień umieszczona pod przyciskiem na dole. Dioda działa tylko po podłączeniu telefonu do ładowania. Jeśli przyjdzie powiadomienie z Facebooka lub Messengera nic się nie dzieje, nie mruga. Tak samo jest przy nie odebranych połączeniach lub rozładowanej baterii (zazwyczaj świeciła na czerwono). Nowy rom wgrałem MiFlashem, jest to ta wersja Redmi 3S/Prime Latest Global Stable Version Fastboot.  

Opublikowano

Przychodzi tylko na myśl że te aplikacje nie dostały wszystkich uprawnień do powiadomień: "Ustawienia>Zainstalowane", ale przyczyną może być też brak autostartu dla tych aplikacji: "Panel sterowania>Uprawnienia>Autostart".

Opublikowano

Wchodzisz w informacje o aplikacji z której chcesz otrzymywać powiadomienia, wybierasz opcje pokazuj powiadomienia, schodzisz na sam dół i zaznacz dioda powiadomień.

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...