Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Miałem zainstalowane MIUI Polska w wersji 8.3. I telefon nagle się sam z siebie wyłączył, a następnie zawiesił się na logo "Mi", ale po podłączeniu do ładowarki znowu wracał do żywych, niestety po odłączeniu tylko na kilka sekund. Poza tym kiedy już był pod tą ładowarką to pod ekranem migał ten ludzi z androidem z Fastboota. Postanowiłem wgrać MIUI z poradnika na forum przez MiFlash, ale to nic nie dało. Dodam, że nie mogłem też wejść w TWRP i nie mogłem go na nowo zainstalować, a kiedy wchodziłem w Fastboota to pod tym obrazkiem gdzie jest android i ktoś mu grzebię w plecach (?). To pod nim widniał ekran startowy mojego telefonu. Jeżeli ktoś by mi pomógł byłbym bardzo wdzięczny, ponieważ nie chcę się rozstawać z telefonem na czas gwarancji, bo chyba taka będzie możliwa w tym wypadku. Pozdrawiam :D

Opublikowano
1 godzinę temu, Domi505 napisał:

niestety po odłączeniu tylko na kilka sekund

Zawsze tak jest ze jak pod ladowarke podpiety to chodzi, a jak wyjmiesz kabel to sie wylacza? Jesli tak to moze byc cos z bateria.

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, kamillm napisał:

Zawsze tak jest ze jak pod ladowarke podpiety to chodzi, a jak wyjmiesz kabel to sie wylacza? Jesli tak to moze byc cos z bateria.

No właśnie na początku też tak myślałem, jeszcze jakby była wymienna to bym wymienił ale nie jest :/. A na gwarancje mi przyjmą?

Edit: Teraz to chyba już na pewno bateria skoro, jak już się wyłączył to go nie dotykałem, ale teraz go podłączyłem i jest do zera rozładowana, a pod ekranem "miga tak jakby drugi ekran startowy"

Edytowane przez Domi505
Opublikowano

jeszcze jakby była wymienna to bym wymienił ale nie jest :/

Bez problemu samemu wymienisz w razie czego.

A na gwarancje mi przyjmą?

Gdzie kupowales?

Opublikowano

Na Allegro, firma chyba PL-GSM, niby mam kartę gwarancyjną ale czy jest realizowana w Polsce to nie mam pojęcia, bo aukcji już nie ma z tego co sprawdzałem. :/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...