Mrtoom Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Witam to moj pierwszy temat wiec jezeli cos zle napisalem to z gory przepraszam. Wczoraj po raz pierwszy upadl mi telefon I na dzien dobry peklo mi szkielko. I tu moje pytanie moge jakos samemu to zrobic w sensie gdzies kupic szkielko I samemu wymienic czy musze odawac go do serwisu?
Zexon72 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Niestety jedyne szkło jakie można samemu wymienić, to szkło hartowane naklejane na ekran. Obecne wyświetlacze robione są w technologii OGS gdzie panel dotykowy jest zespolony z wyświetlaczem. Jaki jest to konkretnie model - piszesz w dziale Redmi 4 (5'), a w opisie masz Note 4 (5.5')?
Mrtoom Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Przepraszam moj blad zle spojzalem. Ja posiadam redmi note 4 a wyswietlacz 5,5'. Czyli zostaje mi jakis komis lub serwisu ktory to zrobi?
Zexon72 Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 (edytowane) Jeśli chcesz mieć to zrobione porządnie - nie u jakiegoś "Seby za rogiem", to zgłoś się do MiCenter lub do mnie na serwis - kontakt na PW Edytowane 2 Maja 2017 przez Zexon72 1
Rekomendowane odpowiedzi