alcia Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 mam miui global 7.5 stabilna 7.5.6.0 {MBCMIDE) , otrzymuję info o aktualizacji, czy mam pobrac MIUI v8.MBCMIDI , boję sie że utracę język polski.Prosze tez o informacje jak zaktualizować wersję , jestem zielona w temacie .
FromWP Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 9 minut temu, alcia napisał: mam miui global 7.5 stabilna 7.5.6.0 {MBCMIDE) , otrzymuję info o aktualizacji, czy mam pobrac MIUI v8.MBCMIDI , boję sie że utracę język polski.Prosze tez o informacje jak zaktualizować wersję , jestem zielona w temacie . Trzeba kliknąć, pobrać i aktualizować. Języka polskiego nie utracisz. To oficjalna wersja romu global, a twój telefon to Mi Max, bo napisałaś w dziale zupełnie innego telefonu, Mi Mix-a.
alcia Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Przepraszam , i bardzo dziękuję za informację
alcia Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Poprosze jeszce o info,/ nie bedę zakładać nowego wątku/, czy mogę pobierać ukazujące sie aktualizacje bez strachu że utracę j.polski? czy może się zdarzyć że po jakiejś aktualizacji zmieni sie język np .na chińskie krzaczki ?
FromWP Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 7 godzin temu, alcia napisał: Poprosze jeszce o info,/ nie bedę zakładać nowego wątku/, czy mogę pobierać ukazujące sie aktualizacje bez strachu że utracę j.polski? czy może się zdarzyć że po jakiejś aktualizacji zmieni sie język np .na chińskie krzaczki ? Nie ma takiej opcji. Możesz spokojnie pobierać aktualizacje. Najnowszy rom global stable dla twojego telefonu to teraz V8.1.6.0.MBCMIDI (MIUI8). Tu masz link z najnowszymi romami global stable i developer (jak widać po angielsku nie chińsku) http://en.miui.com/download-302.html
Nezumi Opublikowano 1 Maja 2017 Opublikowano 1 Maja 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi