Shaun__ Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Witam, Mam rom global 8.2.1. Będąc w aplikacji Aparat nie mogę zmieniać bezpośrednio ustawień nagrań video, tylko poprzez wejście w Ustawienia. Czy można coś z tym zrobić? Czy można na tym romie nagrywać w trybie slow motion? Mam jeszcze jedno pytanie off topic aplikacji video. Czy można w MiUI sprawdzić jakie jest użycie danych przez poszczególne aplikacje?
kamillm Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 Dnia 27.04.2017 o 11:34, Shaun__ napisał: Aparat nie mogę zmieniać bezpośrednio ustawień nagrań video Chodzi Ci o takie quick menu ze zmiana ustawien? Dnia 27.04.2017 o 11:34, Shaun__ napisał: Czy można w MiUI sprawdzić jakie jest użycie danych przez poszczególne aplikacje? Wszystko bedziesz mial w monitorze dancyh
Shaun__ Opublikowano 2 Maja 2017 Autor Opublikowano 2 Maja 2017 Tak, chodzi mi o szybki dostęp do ustawień video, tak jak to jest w przypadku gdy chcę zrobić zdjęcia - ikona koła zębatego. Co do użycia danych to już znalazłem. Szukałem w Ustawieniach a ta funkcja jest w Panelu sterowania.
kamillm Opublikowano 2 Maja 2017 Opublikowano 2 Maja 2017 49 minut temu, Shaun__ napisał: ikona koła zębatego. Niestety takiej funkcjonalnosci raczej nie znajdziesz.
Rekomendowane odpowiedzi