Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie.

Od kilkudziesięciu minut walczę aby usunąc smsy, których już jest kilkaset. Niestety dałem za wygraną i zwracam się o pomoc. Ktoś wie jak je usunąć?

Oraz jak usunąć listę połączeń,

Opublikowano

Zainstaluj sobie z GP 3 Ctoolbox i czyści wszystko za jednym dotknięciem (: zakładka podkręcanie ,szybka optymalizacja

Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, rower napisał:

Witajcie.

Od kilkudziesięciu minut walczę aby usunąc smsy, których już jest kilkaset. Niestety dałem za wygraną i zwracam się o pomoc. Ktoś wie jak je usunąć?

Oraz jak usunąć listę połączeń,

Ech...

Gdybyś zapoznał się z podstawowymi informacjami o MIUI wiedziałbyś, że sms i rejestr połączeń są przechowywane w formie kopii zapasowej w chmurze MIUI.

Zaloguj się do swojego konta:

https://i.mi.com/?_locale=en

i tam w sekcji "Messages" możesz usunąć niechciane sms. Pierwsza pozycja na liście sms to rejestr połączeń.

Pamiętaj tylko, żeby po usunięciu danych z listy głównej zajrzeć do kosza (Trash) i opróżnić go, co definitywnie usunie dane wiadomości i rejestru połączeń.

• Like 2
Opublikowano (edytowane)

Dzięki wszystkim za porady, w końcu znalazłem sposób na usunięcie po zainstalowaniu History Eraser. Program mogę polecić.

Poszło gładko. Pojawił się jedynie nowy problem ale znalazłem rozwiązanie w innym wątku więc nie będę dublował.

Proszę o zamknięcie wątku.

Edytowane przez rower
prośba o zamknięcie wątku
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...