rower Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Witajcie. Od kilkudziesięciu minut walczę aby usunąc smsy, których już jest kilkaset. Niestety dałem za wygraną i zwracam się o pomoc. Ktoś wie jak je usunąć? Oraz jak usunąć listę połączeń,
skay77 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zainstaluj sobie z GP 3 Ctoolbox i czyści wszystko za jednym dotknięciem (: zakładka podkręcanie ,szybka optymalizacja Wysłane z mojego MI 5s Plus przy użyciu Tapatalka 1
mrosi Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Opublikowano 25 Kwietnia 2017 5 minut temu, rower napisał: Witajcie. Od kilkudziesięciu minut walczę aby usunąc smsy, których już jest kilkaset. Niestety dałem za wygraną i zwracam się o pomoc. Ktoś wie jak je usunąć? Oraz jak usunąć listę połączeń, Ech... Gdybyś zapoznał się z podstawowymi informacjami o MIUI wiedziałbyś, że sms i rejestr połączeń są przechowywane w formie kopii zapasowej w chmurze MIUI. Zaloguj się do swojego konta: https://i.mi.com/?_locale=en i tam w sekcji "Messages" możesz usunąć niechciane sms. Pierwsza pozycja na liście sms to rejestr połączeń. Pamiętaj tylko, żeby po usunięciu danych z listy głównej zajrzeć do kosza (Trash) i opróżnić go, co definitywnie usunie dane wiadomości i rejestru połączeń. 2
rower Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 25 Kwietnia 2017 Zapoznałem się kolego. Niestety po zalogowaniu do chmury MIUI nic tam nie ma:( Zatem nie mam co usunąć. Mam MIUI Global 8.1 1
rower Opublikowano 26 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2017 (edytowane) Dzięki wszystkim za porady, w końcu znalazłem sposób na usunięcie po zainstalowaniu History Eraser. Program mogę polecić. Poszło gładko. Pojawił się jedynie nowy problem ale znalazłem rozwiązanie w innym wątku więc nie będę dublował. Proszę o zamknięcie wątku. Edytowane 26 Kwietnia 2017 przez rower prośba o zamknięcie wątku
Rekomendowane odpowiedzi