Daaniel Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Witam wszystkich, Przepraszam jeśli napisałem nie w tym dziale co trzeba. Wczoraj wieczorem ekran w telefonie mojej żony przestał reagować na "dotyk". Stwierdziłem że trzeba zresetować, tak tez uczyniłem przytrzymując przycisk power i ten od głośności.Telefon włączył sie na nowo - ja cały zadowolony, technologiczny geniusz... Jednak zdziwienie moje było ogromne kiedy okazało sie ze telefonu nie mogę teraz odblokować ponieważ nie działa czytnik lini papilarnych a "wzorek" do odblokowywania który miała ustawiony moja żona wcześniej również pokazuje jako nie prawidłowy. Po kilku próbach telefon zaczał sie blokować na 30 min, teraz jedna proba narysowania wzorka to 30 min blokady telefonu. Dotyk działa ale nie moge odblokować telefonu ponieważ on "zapomniał" ustawiony wzór i linie papilarne. Jeśli ktoś ma pomysł jak to naprawić to z góry bardzo dziękuję. Pozdrawiam
mariusz.ur Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 @DaanielJeśli telefon nie jest odblokowany i nie ma twrp to pozostaje wgranie na czysto romu przez miflash lub format data w chińskim mipcsuite .
mrosi Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Opublikowano 24 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi