Gość Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Hej, czym się różni Xiaomi amplifier 2 chinese Version od English Version? Oprócz ceny.
milenium17 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 Opublikowano 22 Kwietnia 2017 (edytowane) Tu masz info z Gearbest: The difference between Chinese Version and English Version lies in that the APP of Chinese Version is in Chinese while the APP of English Version is in English. Jeden i drugi i tak działa Edytowane 22 Kwietnia 2017 przez milenium17
Gość Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 15 godzin temu, milenium17 napisał: Tu masz info z Gearbest: The difference between Chinese Version and English Version lies in that the APP of Chinese Version is in Chinese while the APP of English Version is in English. Jeden i drugi i tak działa właśnie to obczaiłem, zapomniałem napisać. Zamówiłem CHINA version ponieważ jakiś mirek z wykopu powiedział, że angielski język tam działa,a cena jest 2x. Dzięki
pawelt Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Trochę niepotrzebnie robią podział na chińską i angielską wersję, bo i tak w MI home jest plugin po angielsku jak się wybierze angielski w mi home.
Rekomendowane odpowiedzi