Oz1y2 0 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Witam, mam mały problem. ustawiłem wzór na telefon, żeby znajomi mi nie przeglądali wiadomości Problem polega na tym, że zapomniałem wzoru i za każdym razem muszę czekać 119minut. Da się odblokować to w inny sposób? Link to post Share on other sites
Zexon72 198 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 11 minut temu, Oz1y2 napisał: Da się odblokować to w inny sposób? Spróbuj przez odblokować go przez konto Xiaomi lub Google z poziomu komputera. Jeśli to nie pomoże - to skuteczną metodą będzie full format, choć i tutaj może zadziałać blokada FRP (factory reset protection) - zależy jak miałeś go skonfigurowanego. Opcja nie inwazyjna - mogę Ci usunąć tą blokadę na serwisie - bez utraty danych z telefonu (konieczny będzie dowód legalności sprzętu - np pudełko ze zgodnym nr imei) Link to post Share on other sites
Oz1y2 0 Posted April 22, 2017 Author Report Share Posted April 22, 2017 A jakiś poradnik do odblokowania z poziomu komputera? Wiem, że mogę poszukać sam, ale może masz jakiś sprawdzony i ładnie wytłumaczony? A do częstochowy mam ponad 2h jazdy autem więc ciężko będzie tym bardziej, że nie mam auta Link to post Share on other sites
Oz1y2 0 Posted April 22, 2017 Author Report Share Posted April 22, 2017 Okej problem rozwiązany jestem debilem. Miałem taki sam kod jak kiedyś tylko bez końcówki, którą sobie ubzdurałem. 24h bez telefonu i próba co 119minut, ale dało rade xD Dzięki wielkie za chęci Link to post Share on other sites
mrosi 1,329 Posted April 22, 2017 Report Share Posted April 22, 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. Link to post Share on other sites
Recommended Posts