Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy tylko u mnie ta funkcja kuleje?Czesto wychodze no dwor i nic nie widze,po przelaczeniu na reczne od razu lepiej..Tak jakby nie regulowal jasnoscia wcale.Mozecie u siebie sprawdzic?

Opublikowano (edytowane)

Obojetnie ile ustawie suwakiem,ekran sie sciemnia za bardzo.Chyba ze gdzieś w ustawieniach jest jeszcze jakas opcja? Przy ustawieniu automatycznym ekran jest ciemny bez wzgledu na otoczenie.

Wyglada to tak:

Kto wie czy to bug czy cos innego?

Przez jakis czas to dzialalo, nie wiem czemu przestalo, chyba po jakiejs aktualizacji..

apropo, od chyba 3 tygodni nie ma aktualizacji...nie ma nowego czy tylko moj nie widzi?

4.4.4.

edit, musialem recznei update zrobic..

Edytowane przez wchpikus
Opublikowano

Nie było OTA, bo raz było przejście z odex na dexoed, a potem aktualizacja androida do 4.4, w obu przypadkach OTA nie byłoby korzystnym sposobem aktualizacji.

Opublikowano

Co do jasności to u mnie się zmiana jak dam automat to suwakiem ustawiam sobie minimalny próg na 45% i poniżej tego progu nie spada, a jak jest jasno w otoczeniu to oczywiście sukcesywnie wzrasta jasność do 100 % (będąc na dworze).

W każdym razie u Ciebie widzę, że jasność się nie zmiana jak suwasz palcem, a u mnie się zmienia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...