Kacperovvsky Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim. Na wstępie zaznaczę,ze jestem zielony w temacie modyfikacji,Romów i wszelkich zabaw z systemem na telefonach. Przychodzę do was z pytaniem czy jest możliwe wgranie modyfikacji na moje xiaomi mi5 coś w stylu jailbreak na iphone. Zawsze mnie jarala taka modyfikacja telefonu jak koledzy mi to pokazywali i zastanawiałem się czy mogę zrobić coś takiego na moim telefonie ale totalnie się na tym nie znam.Najbardziej chodzi mi o aplikacje typu snap z możliwością odtwarzania ile razy się chce zdjęć itp. Bardzo byłbym wdzięczny za wszelkie informacje na ten temat. Z góry bardzo dziękuję i pozdrawiam
Acid Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Że co?Może zacząć od czytania miuipolska.pl, FAQ, instrukcji, Google i haseł np co to jest Android itp.
majdan12 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 Opublikowano 17 Kwietnia 2017 (edytowane) @Acid Najwygodniej przyjść, stworzyć temat i zadać pytanie, czekają na odpowiedzi podane na tacy. Edytowane 17 Kwietnia 2017 przez majdan12
mrosi Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi