rumaq Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 (edited) Witam, mam pytanie odnośnie tego Telefonu. Uzywalem go od Sierpnia i bylo cudownie. Od jakos listopada/grudnia jest coraz gorzej. Najpierw zniknął mi fingerprint (robie ten check i mam wszystko na zielono), z któraś aktualizacją gps kompletnie przestał działac (tzn chyba działa, ale w żadnej aktualizacjii nie działa poprawnie). Wersja MIUI to 8 GLOBAL 7.3.30 |BETA. Nie wiem czy to oficjalna czy nie, bo nie umiem sprawdzić. Czy jest jakis sposób DLA LAIKA:) żeby uporać się z którymkolwiek z opisanych we w miarę szybki sposób? Z góry dziękuję za pomoc..... widze z MIUI to jak z IOS im dalsza aktualizacja tym bardziej wszystko nie działa..... Edited April 13, 2017 by rumaq
mezutelni Posted April 13, 2017 Posted April 13, 2017 Masz deva, jak chcesz żeby wszystko działało to wgraj stable romSent from my MI 5s using Tapatalk
rumaq Posted April 14, 2017 Author Posted April 14, 2017 Nie mogę wgrać stable do telefonu. Dostaje komunikat że można instalować tylko oficjalnie Romy. Zrobiłem wipe , ale nic nie pomogło GPS i fingerprint sensor nie działają.
Slashu Posted April 19, 2017 Posted April 19, 2017 Na forum masz pomoc dotycząca Fingerprinta. U mnie zadziałało https://miuipolska.pl/forum/topic/13891-czytnik-linii-papilarnych/?do=findComment&comment=332017 Po prostu rozladuj go i zostaw na jakiś czas a później wyłączonej naładuje na maxa powinna opcja wrócić.
Recommended Posts