tku4 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Witam, Posiadam Global 8.1 Stab 8.1.1.0 MALMIDI (zaktualizowalo się po zakupie i włączeniu wifi w domu stąd wniosek że nie mam syf miui) 1. Czytałem, że aktualizacje pojawiają się co tydzień, ja od kilku tygodni nie dostaje, dlaczego? 2. Wedle tej informacji powinienem dostać już aktualizację do 8.2 http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=573037&highlight=redmi%2B3s 3. W aplikacji do aktualizacji po naciśnięciu szukaj aktualizacji nic nie znajduje, lecz jak wejdę w ustawienia w prawym górnym rogu i nacisnę pobierz aktualizację to coś zaczyna pobierać. Może ktoś powiedzieć co to jest, bo sam przerywam pobieranie w obawie przed zepsuciem czegoś jakąś niepotrzebną aktualizacją.
FromWP Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 56 minut temu, tku4 napisał: 1. Czytałem, że aktualizacje pojawiają się co tydzień, ja od kilku tygodni nie dostaje, dlaczego? Tak ale dla romów dev, ty masz stable i tu aktualizacje są rzadziej. Przez ota nie wszyscy dostają w tym samym czasie, musisz poczekać, albo ręcznie pobrać rom, skopiować do tel i uruchomić aktualizację z pliku. Jak wciśniesz pobierz aktualizację to prawdopodobnie pobiera to co masz, a być może nowy rom, jak przerywasz proces to się nie dowiesz co pobiera.
mrosi Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi