Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej,

Zmieniłam sobie dzisiaj rom z Global na Xiaomi eu,Miui 8, praktycznie wszystko mi się pięknie zsynchronizowało oprócz wiadomości SMS i historii połączeń. Oprócz tego, że nie mogę wrócić starych smsów i połączeń, nowe też się nie chcą zsynchronizować z Mi Cloud. Wydaje mi się, że nadałam Chmurze wszystkie uprawnienia, ale mimo resetu telefonu, próby wylogowania z konta Xiaomi i ponownego logowania - dalej nie działa.

Ktoś coś wie? Na innych forach czytałam, że wiele osób tak ma (Mi5 i nowe Miui 8 eu), ale brak rozwiązania.

Opublikowano (edytowane)

Mam MI 5S wczoraj zrobiłem wipe i także nie chce mi zsynchronizować historii połączeń i sms.

Jakiś problem z chmurą jest.

Wcześniej działało to bardzo dobrze, ale mam to samo co ty wszystko zsynchronizowało prócz sms i historii połączeń.

Edytowane przez rradek
  • Like 1
Opublikowano

Również problem z smsami i rejestrem połączeń.. sam już nie wiem od czego to zależy;/ jak chcę zalogować się na telefonie numerem telefonu to wyskakuje błędny format :c

Opublikowano

Ruszyło.

Wyłącz internet, dane oraz WI-FI

Wchodzimy w ustawienia -> zainstalowane aplikacje
Nadajemy wszystkie uprawnienia dla:  Chmura, Kopia w Chmurze, Konto Xiaomi i Usługa rejestracji sim.

• Like 1
  • mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...