lilithka Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Hej, Zmieniłam sobie dzisiaj rom z Global na Xiaomi eu,Miui 8, praktycznie wszystko mi się pięknie zsynchronizowało oprócz wiadomości SMS i historii połączeń. Oprócz tego, że nie mogę wrócić starych smsów i połączeń, nowe też się nie chcą zsynchronizować z Mi Cloud. Wydaje mi się, że nadałam Chmurze wszystkie uprawnienia, ale mimo resetu telefonu, próby wylogowania z konta Xiaomi i ponownego logowania - dalej nie działa. Ktoś coś wie? Na innych forach czytałam, że wiele osób tak ma (Mi5 i nowe Miui 8 eu), ale brak rozwiązania.
rradek Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Mam MI 5S wczoraj zrobiłem wipe i także nie chce mi zsynchronizować historii połączeń i sms. Jakiś problem z chmurą jest. Wcześniej działało to bardzo dobrze, ale mam to samo co ty wszystko zsynchronizowało prócz sms i historii połączeń. Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez rradek 1
kodijak Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 U mnie to samo. Jak wejdę w chmurę przez www to mam smsy ale synchronizacja nie działa.
pyzior Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Komuś udało się coś z tym zrobić? Błąd jest tylko na Xiaomi.eu czy po powrocie na Globala będzie to samo?
lilithka Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Ja na globalu nie miałam problemów z synchronizacją.
adasko2910 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Również problem z smsami i rejestrem połączeń.. sam już nie wiem od czego to zależy;/ jak chcę zalogować się na telefonie numerem telefonu to wyskakuje błędny format :c
darer Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ruszyło wam? Czekam już 2 dni na synchro sms i hist połączeń. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
rradek Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Opublikowano 27 Kwietnia 2017 Ruszyło. Wyłącz internet, dane oraz WI-FI Wchodzimy w ustawienia -> zainstalowane aplikacje Nadajemy wszystkie uprawnienia dla: Chmura, Kopia w Chmurze, Konto Xiaomi i Usługa rejestracji sim. 1
darer Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dzięki. Już działa. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi