lukasz123 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 (edytowane) Zapomniałem wzoru do telefonu, po zrobieniu hard reseta nastąpiła konfiguracjia telefonu, musze podać hasło do mojego konta xioami, ale nie pamiętam tego hasła. Poniżej jest napisane "to urządzenie jest już powiązane z ID konta xiaomi, wpisz hasło aby potwierdzić urządzenie" pomocy! nie wiem jak odzyskać te hasło Edytowane 4 Kwietnia 2017 przez lukasz123
HennieK Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Nie ma opcji zapomnialem hasla zeby pozniej zmienic?Napisalem sam;)
FromWP Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 12 minut temu, lukasz123 napisał: I co z tym teraz zrobić? Po prostu odzyskać hasło. Wchodzisz na stronę logowania do konta Mi. Twój login to adres mailowy którym się rejestrowałeś, lub nr telefonu jak podawałeś. Masz tam "Forgot password", klikasz w to i ci przyślą maila, czy smsa. Zapomniałeś wzoru blokady ekranu, hasła to konta Mi, ale może swój adres mailowy, czy nr telefonu jeszcze pamiętasz. Polecam więcej rozwagi (a może jakiś Bilobil?).
lukasz123 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 4 Kwietnia 2017 jestem zalogowany na tym koncie ale nie ma nigdzie Forgot password (moze jakis ss dasz)?
FromWP Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 8 minut temu, lukasz123 napisał: jestem zalogowany na tym koncie ale nie ma nigdzie Forgot password (moze jakis ss dasz)? To się wyloguj. Bo jak jesteś zalogowany, a nie znasz hasła, to może ci nie pozwolić zmienić. Tu masz odzyskanie hasła:
mrosi Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Opublikowano 4 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi