kubix Posted April 4, 2017 Share Posted April 4, 2017 Cześć, Od jakiegoś czasu przymierzam się do kupna Xiaomi Mi5 w wersji 3/64GB. Rozważałem różne opcje, w tym zakup na iBuyGou. Musze jednak przyznać, że nigdy w taki sposób telefonu nie kupowałem i mam pewne obawy co do tego wariantu. Czy moglibyście polecić jakiegoś pewnego polskiego sprzedawce (oczywiście fajnie byłoby gdyby aparat był w rozsądnej cenie) u którego mógłbym nabyć ten telefon? Po prostu chciałbym uniknąć stresu związanego z tym, że coś "skopałem" przy zamówieniu na iBuyGou albo, że wyniknęło jakieś zamieszanie z VATem (bo takie sytuacje też się chyba zdarzają). Ewentualnie, gdyby ktoś dysponował linkiem z procedurą kupna na wcześniej wspomnianym przeze mnie sklepie, to prosiłbym o podesłanie, może się jednak zdecyduje. Jeśli napisałem coś niezbyt mądrego, to wybaczcie, jestem laikiem, jeśli chodzi o tę markę. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MarcinXi Posted April 10, 2017 Share Posted April 10, 2017 Dołączam się do pytania. Link to comment Share on other sites More sharing options...
csidzi Posted April 11, 2017 Share Posted April 11, 2017 Też szukam telefonu w PL. Interesuje mnie Mi5S i znalazłem ofertę, moim zdaniem, dobrą. Ceny telefonów są podobne jak na aliexpress a sprzedawca daję jeszcze gwarancję. Z tą gwarancją to nie wiem do końca ale sprzedawca - firma daje pisemną gwarancję i twierdzi, że współpracuje z MiCenter. Konto na allegro posiada 100% pozytywów. Co myślicie? Link do aukcji trzyw.pl/2664 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts