galinowsky Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Cześć wszystkim. Mam problem, mój mi5s strasznie szybko zabija mi spotify kiedy ekran jest zablokowany, wcześniej dało się to znieść ponieważ występowało to po 3-4 piosenkach, po ostatniej aktualizacji miui, spotify wyłącza się po około 1.5 piosenki, dodam że power savng mode mam na off i dla spotify jest ustawione no restrictions w tle, mimo tego i tak jest szybko wyłączana. Ma ktoś pomysł jak to rozwiązać? Zmiana odtwarzacza nie wchodzi w gre jakby co.
Nakess Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Dziwne, ja nie mam takiego problemu. Zauważyłem że ustawienie oszczędzania baterii na "Nie blokuj" nie działa tak jak trzeba, lepiej korzystać z wyjątków. Do tego ustaw sobie kłódkę na Spotify i powinno działać, u mnie nie ma problemu.Wytapano na Xiaomi Mi 5s 1
galinowsky Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 O ja 20 minutes ago, Nakess said: Dziwne, ja nie mam takiego problemu. Zauważyłem że ustawienie oszczędzania baterii na "Nie blokuj" nie działa tak jak trzeba, lepiej korzystać z wyjątków. Do tego ustaw sobie kłódkę na Spotify i powinno działać, u mnie nie ma problemu. Wytapano na Xiaomi Mi 5s O jakiej kłódce mówisz?
sp4ubw Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zajrzyj do ustawień programistycznych i przestaw zarządzanie pamięcią RAM na zaawansowane, powinno pomóc.
Nakess Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Zajrzyj do ustawień programistycznych i przestaw zarządzanie pamięcią RAM na zaawansowane, powinno pomóc.Czemu opowiadasz takie bzdury? Poczytaj o zRAM, bo właśnie w taki sposób to działa i jest to w tym wypadku bez sensu, polecam zostawić te opcje w domyślnym ustawieniu lub wyłączyć całkowicie. A co do kłódki, wchodzisz w ostatnie aplikacje i przeciągasz aplikację w dół, tam będziesz miał kłódkę, zaznacz ją sobie.Wytapano na Xiaomi Mi 5s 1
sp4ubw Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 @Nakess jakbym opowiadał bzdury to bym nie napisał tego. Podałem radę, czy ktoś tego użyje czy nie - mam to gdzieś. A Ty zamiast krytykować - sprawdź najpierw.
galinowsky Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2017 @Nakess Dzięki ci wielkie zrobiłem tak jak mówiłeś z tą kłódką, i leci sobie elegancko spotify w tle juz z 20 min 1
Nezumi Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Opublikowano 2 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi