Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przestała działać przeglądarka internetowa, ta z systemu. Wszystko inne działa sklep, chrome mail itp. przeglądarka nie wyświetla i komunikat jak przy braku sieci. resetowałem, usuwałem pliki danych cache . nic nie pomaga. miui 4.4.4

Opublikowano

Co do filmów to po zainstalowaniu flash playera dla androida ICS i w ustawieniach zaznaczone obsługa wtyczek na zawsze . Filmy otwierają się u mnie bez problemu

Opublikowano

A jaka strona np ci nie działa to sprawdzę i  skąd pobrałeś flasha, szukaj takiego żeby miał w nazwie ICS bodajże wersja 11.1.115.17 taki mam zainstalowany

Opublikowano

Ładnie dobrze że żona nie widziała co otwieram - ale faktycznie nie działa ta strona proponuje by zapisać filmik w pamięci

Dolphin z flashem otwiera bez problemu

Opublikowano (edytowane)

Opera też otwiera.

Używa odtwarzacza systemowego,

Wolę nie zapisywać.

:grin:

Zapomniałem ostrzec.

Fajna sprawa w tej przeglądarce, to tryb nocny.

Wysłane z mojego GT-I9300

Edytowane przez raf7705
ort.
Opublikowano

niestety nikt niczego mi nie doradził, systemowa przeglądarka dalej martwa na wi fi , a niestety jest domyślna ....może tak jak zmienić domyślną przeglądarkę ?

Opublikowano

Gdy wejdziesz na listę aplikacji masz na dole przycisk domyślne aplikacje i tam możesz sobie wybrać którą zainstalowaną przeglądarkę system ma widzieć jaką domyślną, i nie tylko przeglądarkę.

Czy resetowanie z pierwszego postu oznacza przywrócenie do ustawień fabrycznych

• Like 1
Opublikowano

Tak, ustawienia, kontakty ( dobrze mieć kopie na gmailu) sms, zainstalowane przez ciebie aplikacje - oraz gdy zaznaczysz to wyczyści ci tez osobiste pliki na karcie pamięci, ale z drugiej strony wystarczy zrobić kopie ważnych plików i odświeżyć sobie system w większości przypadków problemy zostają rozwiązane

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...