darthnorbe Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Witajcie, mam problem z instalacją czegokolwiek przez TWRP. TWRP wywala błąd 7 przy czym dowiedziałem się że to błąd niekompatybilnej paczki. Takiej możliwości nie ma ponieważ pobieram wszystko do Cancro, a nawet jakby to próbowałem już z 10 romów. Jak pozbyć się tego błędu?
sp4ubw Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zastanów się do czego pobierasz, potem pobierz to co trzeba.
darthnorbe Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Z oficjalnej strony lineage OS dla cancro? Z dziesięciu lików na tym forum? I wszystkie pobrałem nie na te urządzenie?
Zexon72 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ciesz się, że twrp i pierwsza linia update script w romie wywołuje komendę getvar product, bo inaczej miałbyś już telefon - cegłę. I dlaczego chcesz do Mi5s wgrać rom dla Mi3/4?
darthnorbe Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dlaczego miałbym mieć cegłe? Ludzie mówię piąty raz że rom mam do Mi4.
sp4ubw Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Ok, skoro wolisz wgrywać rom z mi4 to nie ma jak Ci pomóc.
mrosi Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi