amnesia Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Dzisiaj postanowiłem zrobić wipe i zainstalować na moim mi5 rom z miuipolska, jednak zapomniałem hasła do konta xiaomi i teraz nie mogę się zalogować do telefonu a strona account.xiaomi.com umarła. Czy jest jakiś inny sposób na odzyskanie hasła albo pominięcie logowania się do konta xiaomi przy pierwszy włączeniu?
stan48 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 45 minut temu, amnesia napisał: Dzisiaj postanowiłem zrobić wipe i zainstalować na moim mi5 rom z miuipolska, jednak zapomniałem hasła do konta xiaomi i teraz nie mogę się zalogować do telefonu a strona account.xiaomi.com umarła. Czy jest jakiś inny sposób na odzyskanie hasła albo pominięcie logowania się do konta xiaomi przy pierwszy włączeniu? wyrzucić telefon lub skorzystać z płatnych usług odblokowania (mogę wysłać na pr)
mrosi Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi