Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam pewne pytanie odnośnie wersji MIUI, a raczej jak wgrać nowszą wersję lub kiedy będzie aktualizacja.

Posiadam wersje MIUI 8.1.1.0 | Stabilna. Moje pytanie to polega na tym jak wgrać aktualizacje by mieć nowszą wersję. Brat  kupił również ten telefon, lecz kilka miesięcy później niż ja i ma nowszą wersje i wiele takich przydatnych i ładnie wyglądających elementów. (Chodzi o oprogramowanie). Pobrałem dzisiaj wersję jakąś 8.2 i próbowałem ją zainstalować, ale wystąpił błąd i instalacja nawet nie ruszyła. Ktoś mógłby pomóc albo wyjaśnić co zrobić? :)

Co do drugiego. Zawsze mnie to interesowało :D Gdybym dał ustawienia fabryczne telefonu to wróciłbym do momentu w którym go uruchomiłem zaraz po kupieniu? Czy może będzie tak, że utracę wszystkie aplikacje typu Google etc?

A tak po za tym ile średnio trzyma Wasz RN3P? :D U mnie przy dość "ostrym" użytkowaniu (snap, instagram, fb, mess, sms, muzyka) trzyma dzień.

PS: Dziękuję serdecznie z góry za pomoc i pozdrawiam!

Opublikowano

Primo. Nie ten dział. Redmi note 3 to nie to samo co Redmi 3.

Secundo. MiFlash jest odpowiedzią na Twoje pytanie. Co to jest i jak go używać - znajdziesz na forum.

Tertio. Ustawienia fabryczne, jak sama nazwa wskazuje przywracają telefon do ustawień fabrycznych (telefon jak ze sklepu).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...