Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, cichy33 napisał:

Witam. Czy kupowanie stąd- https://pl.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Mi4-M4-16GB-3G-WCDMA-Mobile-Phone-5-0-1920-1080P-Screen-Snapdragon801-Quad/32502777726.html z Chin i od znanego sklepu 'gold way' kupie bezpiecznie i oryginalnie ten telefon? Wyczytałem na forum że za tą cenę nie opłaca się kupować. Czekam na waszą opinię. 

Znasz wszelkie mankamenty tego telefonu, tzn brak LTE (to wersja WCDMA), brak slotu na karte sd (do dyspozycji 12-13GB), single sim, oraz (nie dla wszystkich to problem) fakt ze ten telefon premiere mial 2.5roku temu i od ponad roku-poltorej nie jest produkowany?
Jesli godzisz sie na to to czemu nie, cena chyba sensowna od kiedy nie ma juz praktycznie mi4c w sprzedazy. Pamietaj tylko ze ten sprzedawca, nie oferuje wysylki z pominieciem VAT obecnie, wiec jesli trafi przsylka na urzad celny do ceny dolicz 23% +18zl oplaty.
p.s. linki z ali skracaj do pierwszego znaku zapytania.

Edytowane przez PurpleHaze
Opublikowano

Ten sprzedawca niby zaufany.

ps.

Jak coś to mam używanego do sprzedania. Jedyny problem to rozmowy, tzn szarpie głos podczas rozmowy na 3G (rozmówcę słychać ok). Na starym 5.11.5 i wyłączeniu redukcji szumów było jeszcze ok. Teraz tego nie można zrobić. Tak reszta ok. Nie kupiłbym Mi4C dla lepszego aparatu i głośnika tylnego gdyby nie feler w Mi4.

Połączenie@Rafał ()_20161118115727.mp3

Opublikowano (edytowane)

Czytałem o nim ale aż takich wad w nim nie widziałem. Poszukam może tego redmi note 3 pro, btw gdzie polecacie kupić tego redmi 3 pro bo widziałem na alliexpress od goldway ale został tylko kolor złoty a mi się średnio podoba może macie jakieś inne strony?

Edytowane przez cichy33
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...