Otho Sackville Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Z ciekawości zrobiłem sobie weryfikację oryginalności swojego urządzenia na stronie jd.mi.com. Mam Redmi Note 3 Pro SE zakupiony w polskiej dystrybucji (ale nie z ABC Data, tylko tej drugiej firmy) i co ciekawe, test przeszedł negatywnie. Co o tym sądzicie? Jaki Wy macie wynik? Telefon ma wgrane fabrycznie wgrane oprogramowanie w wersji Global, które otrzymuje aktualizacje OTA. Dlatego trochę jestem zdziwiony swoim wynikiem.
pawel188 Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) czy to nie jest weryfikacja tylko dla urzadzen MI, Redmi chyba nie obsluguje. Sprawdz tu http://www.mi.com/verify/#imei_en Edytowane 23 Marca 2017 przez pawel188
Snajper Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Dalej sobie tak po chińskich stronkach sprawdzajcie imei i podajcie na prawo i lewo a potem zdziwienie że ktoś sobie podszył się pod wasz Strony tego typu są niedość że nie dokładne to jeszcze są nie bezpieczne w niektórych przypadkach. Sprawdzasz aide64 parametry lub innym programem i czy masz wgrany global jak nie to wgrywasz i imei na pudełku i telefonie i się niczym nie przejmujesz Jest jeszecze antutu tam też werfikacja jest Edytowane 23 Marca 2017 przez Snajper
mrosi Opublikowano 23 Marca 2017 Opublikowano 23 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi