zmylna Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 (edytowane) Witam wszystkich. Może ktoś się spotkał z taką sytuacją. Dzisiaj rano Mi3 żony naładowany był do 60%. Po kilku godzinach zauważyła, że telefon nie daje się włączyć. Co gorsza nawet nie reaguje na ładowarkę (dioda ładowania nie świeci). Do ładowarki podłączony był na kilka godzin. Podsumowując: - telefon nie da się włączyć - telefon nie reaguje na ładowarkę - komputer nie reaguje na podłączenie telefonu po usb - telefon nie reaguje na wciśnięcie zasilania na dłuższy czas czy też jakiekolwiek kombinacje z vol+- Obecnie leży podłączony do ładowarki 2A... To nie pierwszy Mi w rodzinie (że tak się wyrażę) ale nie spotkałem się z takim objawem. Ktoś coś podpowie ? Acid ? Z góry dzięki ------------------------------edit------------------------------ Telefon uruchomił się po przytrzymaniu kombinacji power + (vol-) Nie wiem czy zbieg okoliczności bo ładowarka 2A go podładowała czy coś jest w tej kombinacji. O tej ostatniej przeczytałem na forum en.miui.com -> http://en.miui.com/thread-39387-2-1.html Ciekawostką jest to, że jak się łaskawie podniósł to bateria pokazuje ponad 60% :/ Jakim cudem komp nie reagował po podłączeniu do USB i skąd brak diody przy podłączeniu do ładowarki ? Ale tego chyba nigdy się nie dowiem Edytowane 22 Marca 2017 przez zmylna Rozwiązane
mrosi Opublikowano 22 Marca 2017 Opublikowano 22 Marca 2017 Problem zgłoszony w temacie został rozwiązany, a wątek zamknięty.
Rekomendowane odpowiedzi