gordonn Opublikowano 18 Marca 2017 Opublikowano 18 Marca 2017 Witam.Chciałem obejrzeć sobie film na Showmax a tam wyskakuje komunikat że odtwarzanie zostało wstrzymane bo urządzenie posiada root.Można to obejść? Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka
Sebeek Opublikowano 19 Lipca 2017 Opublikowano 19 Lipca 2017 Jak rozwiązać problem nie mogę oglądać an showmax'ie bo " Wygąda na to żę toje urządzenie jest zrootowane" ?. Ps. czy to oznacza że istnieje aplikacja która pozwolić pobrać mi film na telefon bo rn3p nie wspiera wbudowanego pobierania ;/
Sebeek Opublikowano 21 Lipca 2017 Opublikowano 21 Lipca 2017 @gordonn Jakby kogoś interesowało rozwiązanie to wystarczy Xposed + moduł RootCloak
XaiMeS Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 A działa Wam pobieranie? U mnie mogę oglądać, ale jak już pobiorę to obraz jest czarny i jest tylko dźwięk, dlatego wywaliłem tą apkę.
Nezumi Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 1 godzinę temu, XaiMeS napisał: A działa Wam pobieranie? U mnie mogę oglądać, ale jak już pobiorę to obraz jest czarny i jest tylko dźwięk, dlatego wywaliłem tą apkę. Działa, ale jakość jest badziewna...
XaiMeS Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 No u mnie właśnie przy streamowaniu też jest beznadziejnie, dlatego próbowałem pobrać, ale wtedy już nie ma obrazu może to i lepiej.Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
sp4ubw Opublikowano 29 Lipca 2017 Opublikowano 29 Lipca 2017 Hmm, u mnie jest ok. Na miuipolska. Sprawdziłem teraz na "Wojna imperiów" mogę pobrać plik 4.5GB w najwyższej jakości. Podczas streamowania też jest poprawnie.
Rekomendowane odpowiedzi