Warson Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Witam, od wczoraj jestem posiadaczem Wspaniałego Telefonu Xiaomi mi5s Plus. niestety najważniejszą dla mnie aplikacją jest NC+GO po czym okazuje się że taki problem: Czy ktoś ma podobnie, dlaczego w ogole jest taka informacja? Przeciez telefon jak i Android jak kazdy inny... Edytowane 15 Marca 2017 przez Warson duża litera
Nezumi Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Sprawdź region jaki masz ustawiony, może masz Chiny... PS: Chyba, że w Sosnowcu nie udostępniają .
djs Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Witam! Sprawdziłem właśnie u mnie i w sklepie Play jest taka sama informacja jak u autora tematu. Jednakże mam zainstalowaną apkę nc+ go z poprzedniego telefonu przez titanium backup i działa bez problemu. Poszukaj na internecie samej apki i spróbuj ją zainstalować poza sklepem Play - powinna działać. Edytowane 15 Marca 2017 przez djs 1
Warson Opublikowano 15 Marca 2017 Autor Opublikowano 15 Marca 2017 (edytowane) Region Polska... pomogła instalacja Aplikacji ręcznie nie z poziomu Google Play. Dziękuję za porady Edytowane 15 Marca 2017 przez Warson
mrosi Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi