disek95 Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Od wczoraj zauważyłem, że sygnał sieci komórkowej zużywa bardzo dużo baterii, co widać na załączonym screenie... Wcześniej tak nie było, zawsze w zużyciu dominował ekran, czyli tak, jak powinno być. Ekran zużywał około 50%, a sygnał sieci znacznie mniej. Nie wiem, dlaczego teraz nastąpiła taka duża zmiana... I przez to oczywiście bateria się szybciej rozładowuje. Ktoś ma pomysł, co może być tego przyczyną?
Zexon72 Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Jaki system na pokładzie? Daj zrzut ekranu z informacje o telefonie
disek95 Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Opublikowano 13 Marca 2017 (edytowane) Dodam, że telefon użytkuję dopiero od tygodnia i jestem jeszcze trochę zielony w tematyce MIUI. Od wczoraj tak się dzieje, różnica w zużyciu baterii jest bardzo zauważalna, dosłownie schodzi ona w oczach, co najmniej dwukrotnie szybciej, niż przed tą zmianą. No i te zadziwiające statystyki - żeby sygnał zużył 2 razy więcej baterii, niż ekran? Dziwne... Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki. Edytowane 13 Marca 2017 przez disek95
mrosi Opublikowano 13 Marca 2017 Opublikowano 13 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi