Vaxador Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Witam! Prawdopodobnie usunąłem system poprzez twrp... przez przypadek wiecie co mogę zrobić? Mogę dostać się do twrp przez fastboot i gdy klikam Backup to niby coś tam się dzieje ale na logu Mi nie idzie dalej. Błagam o pomoc teraz nie wiem co zrobić :/
Kacper Skrzypek Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Wipe w twrp zrób (system, cache etc.) i potem zainstaluj MIUIPolska przez twrp albo jak chcesz to globala miflashem. Powinno zatrybić. Ps. Model właściwy? Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
Vaxador Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 4 minuty temu, Orjon napisał: Wipe w twrp zrób (system, cache etc.) i potem zainstaluj MIUIPolska przez twrp albo jak chcesz to globala miflashem. Powinno zatrybić. Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka Gdy pobieram system global/china dev to pobiera sie około 1,8 gb po czym w winrar mam coś takiego: Mógłbyś podesłać mi globala dla Xiaomi Redmi Note 3 Pro od razu pliki? Czy masz inny pomysł?
mrosi Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi