wojo85 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Część Mam problem z pocztą na moim note 4 z pocztą czasami jestem wszystko ok jak się pojawi mail na serwerze to odrazu jest na tel a czasami jest tak że muszę sam odświeżyć Próbowałem różnych ustawień i niestety nie znalazłem Złotego środka na Synchronizację Czy jest ktoś mi doradzić co mam zrobić co gdzie ustawić mail to dla mnie priorytetem Dzięki Wojtek Edytowane 11 Marca 2017 przez wojo85
Zexon72 Opublikowano 11 Marca 2017 Opublikowano 11 Marca 2017 Na początek dań zrzut ekranu z informacje o telefonie.
wojo85 Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Opublikowano 11 Marca 2017 Tak w ogóle proszę o przeniesienie do kategori Redmi note 4 pomylilem się
wojo85 Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Opublikowano 12 Marca 2017 Nikt nie ma pomysłu na ten problem ??
Przemek_Wawrzyniak Opublikowano 15 Marca 2017 Opublikowano 15 Marca 2017 Niestety ja mam to samo, powiadomienia ze wszystkich aplikacji przychodzą jak chcą. Raz od razu, raz po godzinie, raz po 24h albo wcale. Testowałem różne systemy: global stable, global dev, miuipolska i na każdym to samo. Testowałem też różne ustawienia telefonu: wyłączanie oszczędzania baterii, dodawanie aplikacji do autostartu, nadawanie im uprawnień, wyłączanie optymalizacji pamięci i optymalizacji miui, push notification fixer. Niestety żadne ustawienie nie zapewnia synchronizacji na bieżąco, na każdym działają w kratke. Problem występuje i na wifi i na danych mobilnych. To mój pierwszy i ostatni telefon od xiaomi.
wojo85 Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Opublikowano 17 Marca 2017 Zainstalowane sobie BlueMail i na nim mi wszysyko ok chodzi czasami nawet jednocześnie przychodzą maile zobaczymy co będzie dalej w fabrycznym podoba mi się prostotą tego programu a w innych są udziwnienia
Rekomendowane odpowiedzi