Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Część 

Mam problem z pocztą na moim note 4 z pocztą  czasami jestem wszystko ok jak się pojawi mail na serwerze to odrazu jest na tel a czasami jest tak że muszę sam odświeżyć 

Próbowałem różnych ustawień i niestety nie znalazłem Złotego środka na Synchronizację 

Czy jest ktoś mi doradzić co mam zrobić co gdzie ustawić mail to dla mnie priorytetem

Dzięki 

Wojtek

Screenshot_2017-03-11-19-16-10-704_com.android.settings.png

Edytowane przez wojo85
Opublikowano

Niestety ja mam to samo, powiadomienia ze wszystkich aplikacji przychodzą jak chcą. Raz od razu, raz po godzinie, raz po 24h albo wcale. Testowałem różne systemy: global stable, global dev, miuipolska i na każdym to samo. Testowałem też różne ustawienia telefonu: wyłączanie oszczędzania baterii, dodawanie aplikacji do autostartu, nadawanie im uprawnień, wyłączanie optymalizacji pamięci i optymalizacji miui, push notification fixer. Niestety żadne ustawienie nie zapewnia synchronizacji na bieżąco, na każdym działają w kratke. Problem występuje i na wifi i na danych mobilnych. To mój pierwszy i ostatni telefon od xiaomi.

Opublikowano

Zainstalowane sobie BlueMail i na nim mi wszysyko ok chodzi czasami nawet jednocześnie przychodzą maile zobaczymy co będzie dalej w fabrycznym podoba mi się prostotą tego programu a w innych są udziwnienia :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...