Witam planuję zmienić telefon na coś z rodziny Xiaomi. Zastanawiam się nad Redmi Pro ale też nad Mi5S i tutaj chciałbym się was spytać czy zostać przy Remi Pro czy dołożyć 500zł do Mi5S.
A może doradzilibyście mi coś innego.
Zależy mi na:
-czytnik lini papilarnych z przodu
-slot na kartę pamięci plus dla RP ale nie jest wymagany
-dobra bateria
-NFC plus dla Mi5S ale się obejdę
-ogólna wydajność żeby telefon wystarczył chociaż na 2 lata
-w miarę wytrzymały pracuję jako elektryk/hydraulik i bywam na budowach oczywiście pokrowiec zakupię tak czy siak
-budżet do 1000zł chyba że naprawdę warto dołożyć 500zł do Mi5S
I jeszcze takie pytanie na stronie mgsm podają że RP nie ma wybierania głosowego i nie ma go wcale czy nie ma go w standardzie i można je jakoś dograć?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Przemek.
PS. Z zamiarem kupna Xiaomi noszę się od stycznia i na przełomie stycznia i lutego złożyłem wniosek o odblokowanie bootloadera ale od tego czasu nic nie przyszło i czy mogę jakoś sprawdzić czy się udało?
Pytanie
revo205
Witam planuję zmienić telefon na coś z rodziny Xiaomi. Zastanawiam się nad Redmi Pro ale też nad Mi5S i tutaj chciałbym się was spytać czy zostać przy Remi Pro czy dołożyć 500zł do Mi5S.
A może doradzilibyście mi coś innego.
Zależy mi na:
-czytnik lini papilarnych z przodu
-slot na kartę pamięci plus dla RP ale nie jest wymagany
-dobra bateria
-NFC plus dla Mi5S ale się obejdę
-ogólna wydajność żeby telefon wystarczył chociaż na 2 lata
-w miarę wytrzymały pracuję jako elektryk/hydraulik i bywam na budowach oczywiście pokrowiec zakupię tak czy siak
-budżet do 1000zł chyba że naprawdę warto dołożyć 500zł do Mi5S
I jeszcze takie pytanie na stronie mgsm podają że RP nie ma wybierania głosowego i nie ma go wcale czy nie ma go w standardzie i można je jakoś dograć?
Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Przemek.
PS. Z zamiarem kupna Xiaomi noszę się od stycznia i na przełomie stycznia i lutego złożyłem wniosek o odblokowanie bootloadera ale od tego czasu nic nie przyszło i czy mogę jakoś sprawdzić czy się udało?
13 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi