rutqov Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witam. Czy ktoś z Was gra na miui w Ingress? Ostatnio naczytałem się o możliwości dostania bana za grę na urządzeniach z nakładką od Xiaomi. Problem np jest opisany tutaj. https://plus.google.com/+AmbassadorKosh/posts/9mdRfnFXLM9
grizzly Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Nie widzę linku, ale pokemon go działa bez problemu.
rutqov Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Fakt coś mi się nie przykleiło, teraz już jest. W sumie pokemon go działa na bodajże tych samych mapach, kiedys widziałem że właśnie tam gdzie znajdują się portale w Ingress tam można spotkać pokemony. Gracze wpatrzeni w ekran łączą się Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka
ketoor Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 @grizzly działasz na oryginalnym MIUI Global, czy na Xiaomi.eu?
grizzly Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 3 minuty temu, ketoor napisał: @grizzly działasz na oryginalnym MIUI Global, czy na Xiaomi.eu? na xoaomi.eu dev. W tym linku mowa coś o oszczędzaniu energii, ja i tak mam to wyłączone Dnia 9.03.2017 o 21:09, rutqov napisał: Fakt coś mi się nie przykleiło, teraz już jest. W sumie pokemon go działa na bodajże tych samych mapach, kiedys widziałem że właśnie tam gdzie znajdują się portale w Ingress tam można spotkać pokemony. Gracze wpatrzeni w ekran łączą się Wysłane z mojego Redmi 3 przy użyciu Tapatalka Ta sama zasada działania bo to podobne gry tego samego twórcy:)
ketoor Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 @grizzly Dzięki Planuję kupić Mi 5S, a zależy mi właśnie na Pokemonach, a dodatkowo chciałbym uniknąć Globala. Jak rozumiem nie masz roota?
grizzly Opublikowano 20 Marca 2017 Opublikowano 20 Marca 2017 Nie mam roota również ze względu na aplikację banku. Ponoć są się go ukryć, ale nie chce mi się w to bawić.
Rekomendowane odpowiedzi