sebuli Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 Witajcie, ostatnio kumpel kliknął aktualizację do wersji Global 7.3.2 beta i wcięło mu tryb dziecięcy, na którym mu strasznie zależało. Jako, że nie wiem jaką wcześniej miał wersję systemu to muszę zapytać Was. W jakiej wersji jest opcja Child Mode? Tylko w miui 7? Najstarszej wersji? Kolega ma zablokowany bootloader, a obecny rom to wersja DEV ;/ Czy w trybie EDL (Vol+ i Vol- (?)) dam radę coś zdziałać MiFlashem i powrócić do wersji, która posiada tryb Child Mode? Trzymając Power i Vol+ dostaje się tylko do stockowego recovery, które ma opcje wipe i reboota telefonu.
sebuli Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 Okej, Kontrola rodzicielska, ale tego w opcjach nigdzie nie ma w Ustawieniach. Czy mógłbyś powiedzieć gdzie to jest? W ustawieniach jest nawet wyszukiwarka i na żadne hasła typu kontrola, rodzic, czy parent telefon nie reaguje, jakby tego nie było.
lockerek Opublikowano 9 Marca 2017 Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Ustawienia>Dodatkowe ustawienia>Kontrola rodzicielska. Jeśli nie ma to musi zaktulizować do MIUI 8 ja mam dev 6.11.10 Edytowane 9 Marca 2017 przez lockerek 1
sebuli Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Opublikowano 9 Marca 2017 MIUI 8 wesja 7.3.2 beta global dev to tam tego nie będzie? DEV 6.11.10 to najstarsza wersja miui, i nie zrobię łatwo downgradu tylko może przez EDL czego i tak jeszcze nie wiem.
sebuli Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Opublikowano 10 Marca 2017 także o tym myślałem, ale chodzi tutaj o to żeby dziecko nie mogło wejść w nic prócz YT na pulpicie, żadne ustawienia itd. Nie wiem czy konto jest w stanie to załatwić.
Rekomendowane odpowiedzi