cashmeousside Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Witam. Od razu powiem, że mam MIUI w wersji 8.1.6 GLOBAL. Telefon mam dopiero od dwóch tygodni i jestem z niego zadowolony pomimo jednej kwestii- nagrzewa się co mnie denerwuje niemiłosiernie. Piszę z pytaniem do was bo nie wiem co jest podstawą tego problemu. Nie jestem pewien czy to wina MIUI (dodam, że zanim zaktualizowałem MIUI to tryb jednoręczny nie działał poprawnie a po aktualizacji już tak) czy czegoś innego? Note 4 nagrzewa się m.in. przy korzystaniu z aparatu, a gdy chciałem wysłać kilka zdjęć pocztą Gmail to był tak ciepły, że pojawiało się kółeczko z napisem 'chwileczkę' i wywalało mnie do pulpitu głównego. Proszę o jakieś rady o ile takowe są możliwe gdy mam wersję Global.
data17 Opublikowano 5 Marca 2017 Opublikowano 5 Marca 2017 Hard reset wszystkiego i wgrać od nowa a masz stable czy dev?Wysłane z mojego Mi-4c przy użyciu Tapatalka
cashmeousside Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Opublikowano 6 Marca 2017 Stable, tylko ja za bardzo nie wiem jak to jest z tymi MIUI, czy jak będę chciał wgrać MIUI od nowa czy nie stracę jakiejś gwarancji czy coś? To mój pierwszy telefon z taką nakładką.
mrosi Opublikowano 6 Marca 2017 Opublikowano 6 Marca 2017 45 minut temu, cashmeousside napisał: Stable, tylko ja za bardzo nie wiem jak to jest z tymi MIUI, czy jak będę chciał wgrać MIUI od nowa czy nie stracę jakiejś gwarancji czy coś? To mój pierwszy telefon z taką nakładką. To zależy od tego, skąd kupiłeś telefon.
cashmeousside Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Opublikowano 7 Marca 2017 No telefon przyszedł z Chin. W nazwie Global nie ma żadnego CN więc sądzę, że ROM jest rzeczywiście Global stable.
tpawel Opublikowano 7 Marca 2017 Opublikowano 7 Marca 2017 To zależy od tego, skąd kupiłeś telefon. No telefon przyszedł z Chin. wszystko jasne Redmi PRO by TT
Rekomendowane odpowiedzi