Skocz do zawartości
  • 0

Aplikacje przy zablokowanym ekranie

Pytanie

Opublikowano

Cześć. Mam mi5 z najnowszym globalem, ale wcześniej też tak było.  Problem polega na tym, że gdy zablokuje ekran to powiadomienia z aplikacji przychodzą maksymalnie 10 minut od chwili zgaszenia ekranu. Powiedzmy telefon leży sobie godzinę bez ruszania i gdy tylko wybudze ekran wszystkie powiadomienia pojawiają sie na raz. Gdy odpale radio openFM i zablokuje ekran, radio gra parę minut i cisza. Muszę wtedy tylko wybudzic ekran i kliknąć pauza, play i dziala dalej. 

Kłódki, autostart nie pomaga. Oszczędzanie energii wyłączone. Wifi cały czas włączone. Jak myślicie, jak to naprawić? 

Pozdrawiam, 

Mariusz

3 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Używam systemu w angielskim, więc nie wiem jak to się w polskiej wersji nazywa ; )

System apps/Security/Battery usage/Set/Power saver i tam masz wyłączanie danych mobilnych i czyszczenie cache po zablokowaniu. Ustaw na "nigdy".

Tylko zgaduję, że to może być to.

• 0
Opublikowano
Dnia 3.03.2017 o 19:05, Marianich0 napisał:

Mam tak ustawione. Wydaje mi się, że przegrzebalem już wszystkie ustawienia, więc napisałem na forum 

Dodaj wszystkie komunikatory, maile, odtwarzacze muzyki do autostartu i w opcjach baterii ustaw "bez ograniczeń" . 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...