zimex Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 Pytanie, Mam kopię zapasową TWRP (wszystkich partycji) wersji 6.11.10 i chciałem przywrócić z kopii system. Ponieważ cofałem się z wersji 7... cośtam więc pozaznaczałem wszystkie partycje i zrobiłem przywróć. I nie wiem co zrobiłem nie tak, ale telefon stanął na logo mi i się nie chciał uruchomić. Wisiał tak z 40 minut i nic się nie działo. Co mogłem zrobić nie tak? Czy jest jakiś myk którego nie zrobiłem? O czymś nie pmyślałem? Zachowałem się jak idiota? Ktoś coś? 1
zimex Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Opublikowano 3 Marca 2017 Próbowałem. Efekt był ten sam :/Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka
Reche21 Opublikowano 3 Marca 2017 Opublikowano 3 Marca 2017 8 godzin temu, zimex napisał: Próbowałem. Efekt był ten sam :/ Wysłane z mojego MI 5 przy użyciu Tapatalka Wgraj na czysto system 6.11.10 i dopiero wtedy restore
zimex Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Opublikowano 4 Marca 2017 Telefon wisi i tyle... chyba bardziej wygląda na to, że jednak coś nie tak podczas robienia kopii. Ale jak sprawdza MD5 to pisze wszędzie OK. Nie wiem... postawie na czysto i powrzucam aplikacje na nowo.
Rekomendowane odpowiedzi